PARTNERS

PARTNERS VAN SEMPITERNUS

Als grootste algemene studentenvereniging van Leeuwarden hebben wij natuurlijk ook een aantal sponsoren. Kijk hieronder met wie wij samenwerken. Geïnteresseerd in een samenwerking? Neem contact op via de contactpagina.

Grolsch
Grolsch

GROLSCH

De opening van Sociëteit 'Aeternitas' bracht ook een mooie sponsor met zich mee. Een goede samenwerking met een bierleverancier is dan ook zeer belangrijk. Daarom zijn wij zeer tevreden met de goede samenwerking van Grolsch. Benieuwd naar meer informatie over deze sponsor, neem dan een kijkje op hun website.


Sonnema
Sonnema

SONNEMA

In een vereniging in de Friesche hoofdstad kan natuurlijk geen lokale sponsor ontbreken. Sonnema alom bekend door het heerlijke Berenburg vloeit ook rijk in sociëteit Aeternitas. Wij genieten dan ook net zo veel van hun heerlijke dranken als van de samenwerking met Sonnema. Benieuwd wat Sonnema allemaal nog meer te bieden heeft? Neem dan een kijkje op hun website.


Wasgoed
Wasgoed

WASGOED.COM

Sinds 2015 hebben wij al een nauwe samenwerking met wasgoed.com. Deze sponsor heeft dan ook al vele leden blij gemaakt met wasmachines, drogers, vaatwassers en koelkasten.  Wasgoed.com verhuurt deze huishoudelijke apparaten tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Ze leveren en installeren de machines helemaal gratis! Bekijk het aanbod op hun website.Warentuin
Warentuin

WARENTUIN

Dé online tuincentra voor al uw huis-, tuin- en dierproducten. De webshop biedt een breed assortiment aan van vele topmerken waar je niet de hoofdprijs voor neer hoeft te leggen. Bezoek hun website om het aanbod te bekijken en bestel met één druk op de knop alles voor uw huis, tuin & dier.


Bookmatch
Bookmatch

BOOKMATCH

Bookmatch is dé marktplaats voor tweedehands studieboeken. Koop en verkoop gemakkelijk jouw studieboeken via hun website.


HotNetworkz
HotNetworkz

HOTNETWORKZ

Zoek jij nog een flexibele bijbaan voor naast je studie? Een gezellig team, goed salaris en zelf je werkdagen bepalen? Dan is HotNetworkz wat voor jou! Kijk snel op hun website voor openstaande vacatures.


Knaek
Knaek

KNAEK.

Al langere tijd werken wij samen met Knaek. Zij zorgen voor leuke kortingen bij de favoriete studentenplekken in Leeuwarden. Dankzij Knaek hebben veel van onze leden al aardig wat bespaard op hun dagelijkse uitgaven. Benieuwd waar jij op kan besparen? Neem een kijkje op hun Website voor hun geweldige kortingen!


Mice_en_Place.png
Mise en Place

MISE EN PLACE

Bij horeca uitzendbureau Mise en Place kies je uit de leukste horecajobs van het land en werk je op de manier die het beste bij jou past. Zo kun je bijvoorbeeld als allround hospitality medewerker aan de slag, waarbij je steeds op een andere locatie werkt: op concerten, bij cateraars, in congrescentra of in hotels. Of je kiest voor een specifiek project en werkt bij jouw favoriete voetbalclub, op festivals of bijvoorbeeld bij de Formule 1. 


vrumona.png
Vrumona


VRUMONA 

Vrumona zorgt sinds 2020 al dat onze frisdranken worden aangevuld op Aeternitas.