Zakelijk


ZAKELIJK

Sempiternus staat garant voor magistrale feesten en het opbouwen van een groot netwerk bestaande uit studenten en Reünisten afkomstig van bijna alle HBO opleidingen in Leeuwarden. Voor zowel horeca als student gerelateerde organisaties bieden wij dan ook veel mogelijkheden voor samenwerking. Voor meer informatie over een eventuele samenwerking kunt u via het kopje contact de Heer van Hengstum (Mark) benaderen. Hij vertelt u graag meer!

 

STAGES

Sinds 1990 is Studentenvereniging Sempiternus een begrip in Leeuwarden. Sempiternus is dé aanvulling op je studentenijd in deze mooie stad in de vorm van een krachtig sociaal netwerk. Naast gezelligheid is het natuurlijk ook belangrijk om onze leden na te laten denken over hun eigen toekomst. Daarvoor organiseren wij verschillende activiteiten, vaak in samenwerking met de Hogescholen in Leeuwarden. Onze leden zijn natuurlijk in Leeuwarden terecht gekomen voor hun studie. 

Allemaal jonge ambitieuze mensen met grote dromen. Als vereniging organiseren wij verschillende evenementen op jaarbasis waarbij onze leden in aanraking komen met het bedrijfsleven, ook bieden onze oud-leden een goed uitgangspunt om opzoek te gaan naar een stage. Omdat Sempiternus oud-leden heeft van bijna alle opleidingen in Leeuwarden is een passende stageplaats die geheel aansluit bij je ambitie en kunnen vaak binnen handbereik. Iets dat beschouwd mag worden als een groot voorrecht in deze zware tijden op de arbeidsmarkt.