HET BESTUUR

HET EENENVEERTIGSTE BESTUUR DER A.S.V.L. SEMPITERNUS VITAE MODUS NOSTER

Elk Bestuur bestuurt een jaar lang onze vereniging. Hieronder vind je het huidige Bestuur, de functieomschrijving van elk bestuurslid en zijn/haar contactgegevens.

PRAESES

​​​​​​​

WhatsApp_Image_2022-10-14_at_9.46.32_AM.jpeg

Dick-Jan Reuten

De Praeses van Sempiternus is de voorzitter van het Bestuur. Deze persoon leidt de bestuursvergaderingen, het Interdisputair en de Algemene Ledenvergaderingen. Tevens is de Praeses naar buiten toe de woordvoerder namens het Bestuur en de vereniging. Als Praeses verzorg je het contact met externe partijen zoals andere verenigingen (IBOS), bedrijven en gemeentes (Stedelijk Overleg).

Contactgegevens

Praeses@Sempiternus.nl​​​​​​​

VICE-PRAESES​​​​​​​

20221011143843_IMG_4389.JPG

Sjoerd de Snaijer 

De Vice-Praeses van Sempiternus is plaatsvervangend voorzitter van het Bestuur. In die hoedanigheid zit hij/zij de bestuursvergaderingen, het Interdisputair en de Algemene Ledenvergaderingen voor als de Praeses niet aanwezig kan zijn. Tevens is de Vice-Praeses verantwoordelijk voor het ledenbehoud, de Ledeninauguratie, Jaarclubvorming, het actief betrekken van Reünisten en het educatieve aspect binnen de vereniging. De Vice-Praeses is dan ook het gezicht richting de Hogescholen en de Reünisten. Tevens is de Vice-Praeses verantwoordelijk voor het binnenhalen en behouden van Sponsoren.

Contactgegevens

Vicepraeses@Sempiternus.nl


AB-ACTIS

WhatsApp_Image_2022-10-14_at_9.46.33_AM.jpeg

Quincy Rood

De Ab-Actis van Sempiternus is verantwoordelijk voor de correspondentie binnen en buiten de vereniging. Zo verzorgd de Ab-Actis de uitnodigingen voor vergaderingen en evenementen, beantwoordt hij/zij mails gericht aan de vereniging en is hij/zij verantwoordelijk voor het opstellen van bestuurswissel- en dankbrieven. Ook is de Ab-Actis verantwoordelijk voor het verenigingsblad ‘De Neus’ en de Jaarplanning. Tevens stelt de Ab-Actis notulen op van bijvoorbeeld bestuursvergaderingen, de vergaderingen van het Interdisputair en Algemene Ledenvergaderingen.

Contactgegevens

Abactis@Sempiternus.nl


QUAESTOR

WhatsApp_Image_2022-10-14_at_9.46.34_AM.jpeg

Aron Visser

De Quaestor van Sempiternus is verantwoordelijk voor de financiën van de vereniging. Zo stelt hij/zij aan het begin van het jaar een begroting op, kent budget toe aan de verschillende projecten binnen de vereniging, voert budget controles uit, verricht de dagelijkse betalingen, houdt de boekhouding bij en is in staat om de Kas Controle Commissie en de Algemene Ledenvergadering op een correcte wijze te informeren over de financiële staat van de vereniging.

Contactgegevens

Quaestor@Sempiternus.nl


ASSESSOR SOCIËTEITSZAKEN

WhatsApp_Image_2022-10-14_at_9.46.33_AM_1.jpeg

Dingeman de Valk

De Assessor Sociëteitszaken van Sempiternus is verantwoordelijk voor de taken rondom de Kroeg. Zo verzorgt de Assessor de inkoop van drank, glazen en verdere benodigdheden, maakt hij/zij een rooster voor de Sociëteitscommissie en de Tapcommissie. Ook zit hij de vergaderingen van de Sociëteitscommissie voor. Ook is de Assessor Sociëteitszaken gezamenlijk met de Praeses aanwezig tijdens vergaderingen van het Stedelijk Overleg en onderhoudt hij/zij goed contact met de gemeente en politie.

Contactgegevens

Sociëteit@Sempiternus.nl 


ASSESSOR EVENEMENTEN

WhatsApp_Image_2022-10-14_at_9.46.34_AM_1.jpeg

Clea Zwanenburg

De Assesor Evenementen van Sempiternus is verantwoordelijk voor alle activiteiten in en rondom de vereniging. De Assesor organiseert en coördineert evenementen zoals verschillende thema feesten, houdt zich bezig met de sportteams van Sempiternus en organiseert onder andere de jaarlijkse sporttoernooien en de skireis. Een voorbeeld van een evenement is het jaarlijkse Gala om de verjaardag van de vereniging te vieren.

Contactgegevens

Evenementen@sempiternus.nl
ASSESSOR PR & PROMOTIE

20221011144948_IMG_4499.JPG

Madelon van der Meijden

De Assessor PR en Promotie van Sempiternus is de creatieve geest binnen het Bestuur, zo is de Assessor verantwoordelijk voor de publieke relaties en ludieke acties. De Assessor beheert de sociale media kanalen en website van de vereniging en zorgt voor promotiemateriaal. Daarnaast coördineert de Assessor de introductieweken en de aanwezigheid bij de Open Dagen van het NHL Stenden.

Contactgegevens

PrPromotie@sempiternus.nl