SPORT

Sporten bij Sempiternus

Welkom op de sportpagina van Sempiternus. Sinds 2019 biedt Sempiternus ook sportgelegenheden aan onze leden. Zo beoefenen de leden wekelijks verschillende sporten en organiseren wij ook toernooien en andere sportgerelateerde evenementen. Op deze pagina vind je meer informatie over wat ons aanbod van sportactiviteiten zijn. Benieuwd naar meer? Neem gerust contact op of meld je aan voor de introductie borrels!

Schermafbeelding_2023-04-23_om_16.49.06.png

HOCKEY

Elke week traint het Sempiternus hockeyteam op donderdagavond bij MHC Leeuwarden. Daarnaast organiseert de sport commissie elk jaar een grandioos hockeytoernooi waar de hele vereniging aanwezig is. Alle teams nemen het tegen elkaar op aangezien er maar 1 winnaar kan zijn.


VOETBAL

Naast Hockey heeft Sempiternus ook een fanatiek voetbalteam bij LAC Frisia. Deze spelen competitiewedstrijden elke zondagmiddag, waar ze de derde helft altijd grandioos winnen.

IMG_2103.JPG


Sempiternus_Golf

GOLF

Bij goed weer, zijn een aantal leden ook te vinden op de golfbaan van De Groene Ster. Na afloop wordt er dan ook vaak geproost op de vele "birdies" die gemaakt zijn.


SEMPITENNIS

Jaarlijks wordt er voor al onze leden een tennistoernooi georganiseerd, genaamd het Sempitennis. Daarnaast wordt er wekelijk getennist en gepadeld bij de lokale tennisvereniging. Voor beginners of voor gevorderden, er is altijd wel een groep leden waarmee je een balletje kan slaan.

SempiTennis.jpg


Schermafbeelding_2023-04-23_om_16.51.30.png

SEMKSITERNUS

Elke winter gaat Sempiternus op skireis, hier wordt natuurlijk de piste op zijn kop gezet. Van fanatieke snowboarders die de zwarte piste afgaan tot professionele aprés-skiërs, iedereen is welkom. Een onvergetelijke week in de sneeuw is gegarandeerd!

Hieronder vind u de aftermovie van Semkiternus 2022.