Huizentour.png

De grootste en meest traditionele algemene studentenvereniging van Leeuwarden

Studentenvereniging Sempiternus is de meest traditionele en grootste algemene studentenvereniging van Leeuwarden. De gehele naam van Sempiternus is ‘Algemene Studentenvereniging Leeuwarden Sempiternus Vitae Modus Noster’ en is vertaald naar modern Nederlands 'voor eeuwig onze levenswijze'. Deze studentenvereniging is opgericht in 1990.Lees meer >


ggidk.png

Grandioze evenementen

Sempiternus heeft jaarlijks vele evenementen, zowel groot als klein. Zo organiseert de Sport Commissie sportevenementen, zoals de skireis. Ook wel bekend als Semskiternus, waar veel geskied en gesnowboard wordt, maar de Après Ski uiteraard een favoriet is. Het tennistoernooi waar de ware Erik-Jan en Anne-Fleur naar boven komen, die in duo’s de beste ballen slaan om de tegenstanders uitschakelen en de beker mee naar huis mogen nemen. Het hockeytoernooi, waar teams fanatiek hard tegen hard strijden om de winst.

De Gala Commissie organiseert het jaarlijks Gala weekend, wat bestaat uit 3 memorabele evenementen Pré-Gala, Dies Gala en After Gala. Op Dies Gala, vraagt ieder lid op traditionele wijze een date, om deze avond vol gezelligheid mee te delen.

En de Evenementen Commissie organiseert onder andere de huizentour voor nieuwe leden, VVVtjes dag en andere geweldige feesten op de kroeg!

Lees meer >


aeternitas_front.png

Levenslange vriendschappen

Bij Sempiternus ontstaan vriendschappen voor het leven al sinds 1990. Leer nieuwe mensen kennen waar je een onvergetelijke studententijd mee door zal brengen. Samen studeren, borrelen, feesten, en ontzettend genieten!

Door de leden, oud leden, en reünisten die Sempiternus kent, bouw je een groot netwerk. Zo helpen wij elkaar met stages, banen en nog veel meer, want Sempiternus is "voor eeuwig onze levenswijze"!