Sponsoren

Als grootste algemene studentenvereniging van Leeuwarden hebben wij natuurlijk ook een aantal sponsoren. Kijk hieronder met wie wij samenwerken. Geïnteresseerd in een samenwerking? Neem contact op via Contact

Wasgoed.com

Sinds 2015 hebben wij al een nauwe samenwerking met wasgoed.com. Deze sponsor heeft dan ook al vele leden blij gemaakt met wasmachines, drogers, vaatwassers en koelkasten.  Wasgoed.com verhuurt deze huishoudelijke apparaten tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Ze leveren en installeren de machines helemaal gratis! Bekijk het aanbod op hun website.


Grolsch

De opening van sociëteit 'Aeternitas' bracht ook een mooie sponsor met zich mee. Een goede samenwerking met een bierleverancier is dan ook zeer belangrijk. Daarom zijn wij zeer tevreden met de goede samenwerking van Grolsch. Benieuwd naar meer informatie over deze sponsor, neem dan een kijkje op hun website.


Knaek.

Al langere tijd werken wij samen met Knaek. Zij zorgen voor leuke kortingen bij de favoriete studentenplekken in Leeuwarden. Dankzij Knaek hebben veel van onze leden al aardig wat bespaard op hun dagelijkse uitgaven. Benieuwd waar jij op kan besparen? Neem een kijkje op hun Website voor hun geweldige kortingen!


Sonnema

In een vereniging in de Friesche hoofdstad kan natuurlijk geen lokale sponsor ontbreken. Sonnema alom bekend door het heerlijke Berenburg vloeit ook rijk in sociëteit Aeternitas. Wij genieten dan ook net zo veel van hun heerlijke dranken als van de samenwerking met Sonnema. Benieuwd wat Sonnema allemaal nog meer te bieden heeft? Neem dan een kijkje op hun website.


Warentuin

Dé online tuincentra voor al uw huis-, tuin- en dierproducten. De webshop biedt een breed assortiment aan van vele topmerken waar je niet de hoofdprijs voor neer hoeft te leggen. Bezoek hun website om het aanbod te bekijken en bestel met één druk op de knop alles voor uw huis, tuin & dier.


HotNetworkz

Zoek jij nog een flexibele bijbaan voor naast je studie? Een gezellig team, goed salaris en zelf je werkdagen bepalen? Dan is HotNetworkz wat voor jou! Kijk snel op hun website voor openstaande vacatures.


Bookmatch

Bookmatch is dé marktplaats voor tweedehands studieboeken. Koop en verkoop gemakkelijk jouw studieboeken via hun website.