Meld je aan!
IS SEMPITERNUS IETS VOOR JOU? WAAROM NIET!

 

Studeren en lid zijn van Sempiternus is een mooie combinatie!
Wij stimuleren jou om het beste uit je studie te halen en assisteren waar nodig. Maar waarom zou je van je studententijd geen feestje maken? Het lidmaatschap van Sempiternus kent weinig verplichtingen en levert veel gezelligheid op. 


SLAAPPLAATS GEZOCHT?

 

Heb jij nog geen slaapplaats voor in de StudieStartWeek of wil jij kennismaken met alles wat Leeuwarden te bieden heeft? Check in bij hotel Sempiternus! Ook tijdens de aankomende introductieweken biedt Sempiternus de mogelijkheid om kosteloos te logeren op een van onze verenigingshuizen. Een mooie gelegenheid om de sfeer binnen de vereniging te proeven en om optimaal te kunnen genieten van alles dat het Leeuwarder uitgaansleven te bieden heeft! Interesse? Kijk voor meer informatie op onze Facebook & Instagram of geef je direct op
via het kopje 'contact'.Leden aan het woord

Mijn naam is Lielina Akerboom en ik ben 20 jaar oud.

Ik heb na 3 jaar mijn middelbare hotelschool diploma behaald in Amsterdam. Door COVID-19 heb ik helaas 3 maanden vertraging opgelopen, maar gelukkig kon ik door het studieprogramma van het NHL Stenden wel al ondertussen starten met de studie: International Hotel Management.

Mijn voorkeur ging naar NHL Stenden, omdat het studieprogramma en het internationale gedeelte mij erg beviel en na de open dag wist ik dat zeker!

Naast het studeren hou ik van terrasjes pakken, een avondje borrelen of lekker naar de kroeg te gaan. Dit is ook de plek waar ik voor het eerst in contact kwam met een aantal leden van A.S.V.L. Sempiternus V.M.N.

Doordat ik lid ben geworden bij A.S.V.L. Sempiternus V.M.N. kan ik mijn studentenleven verrijken en mijzelf ontwikkelen!

Naast dat ik lid ben van de vereniging ben ik ook lid van Damesdispuut A.G.A.I.

Lid zijn van A.S.V.L. Sempiternus V.M.N. betekent: je netwerk vergroten, jezelf ontwikkelen en natuurlijk vrienden maken voor het leven!

 


Mijn naam is Fleur Teerlink, 22 jaar oud en ik studeer Hogere Hotelschool op NHL Stenden. Daarnaast ben ik sinds vorig jaar lid geworden van A.S.V.L. Sempiternus V.M.N. 

Ik heb mij aangesloten bij Sempiternus omdat ik benieuwd was hoe het nou echt is bij een vereniging. Want bij een vereniging zitten betekent al snel veel gezellige borrels, feestjes en veel contact met andere verenigingen en disputen. Hierdoor leer je al snel veel mede studenten kennen waardoor het voor mij de studie & studententijd een stuk leuker heeft gemaakt. Naast lid zijn van A.S.V.L. Sempiternus V.M.N. ben ik lid van Damesdispuut A.G.A.I. welke aangesloten is bij de vereniging. Daarnaast heb ik binnen A.G.A.I. ook een bestuursfunctie waardoor het nog leerzaam is. 

 


Hallo beste lezer!

Mijn naam is Casper Klijntjes en ik ben 22 jaar oud. 

Na 4 jaar op de middelbare hotelschool in Arnhem te hebben gezeten, had ik erg veel zin om echt te gaan studeren en een maximale studententijd te beleven. Omdat ik in Leeuwarden in het 2de jaar van de hotelschool kon starten en de stad mij enorm beviel toen ik er was tijdens de open dag, was het een makkelijke keuze om hier te gaan studeren. Kennis van het Leeuwarder studentenleven had ik nog niet, totdat ik ging hospiteren vorig jaar juni. Ik hospiteerde op een erg gezellig huis waar achteraf veel leden van Sempiternus bleken te wonen. De openheid waarmee ik ontvangen werd, de kwaliteit van gesprekken die ik met de bewoners had, gaf wel aan dat Sempiternus intellectuele en zeer gezellige leden heeft. Hier wilde ik bij horen. Sempiternus is een vereniging die al jaren prominent aanwezig is in de binnenstad van Leeuwarden. De vereniging is erg traditiegetrouw, wat ik zelf erg mooi vind. 

Lid worden van Sempiternus betekent vrienden voor het leven maken, een sterk netwerk opbouwen en nieuwe kwaliteiten van jezelf ontdekken, kortom Sempiternus verrijkt jouw studentenleven!