Jaarclubs

Jaarclub Borealis

Heerenjaarclub Borealis oftewel een groep gasten die wel houden van een goudgele rakker op zijn tijd. Sinds 10 februari 2020 is Heerenjaarclub Borealis een begrip in het Leeuwardse studentenleven. Wat begon als een groep van vier mannen die dagelijks bijeenkwamen in een pand op de Weaze is uitgegroeid naar een mooie Heerenjaarclub van welgeteld acht Heeren.
Ook heeft Borealis een welbekende quote ‘Proost op Borealis’ die is ontstaan uit de tekst van hun jaarclub lied. Verder zijn wij elke maandagavond en woensdagavond te vinden in de sociëteit van Sempiternus. Maar op de overige avonden zijn wij in de binnenstad ook zeker te herkennen aan onze marineblauw met wit gestreepte truien.

Wil je meer weten over de mooiste Heerenjaarclub van Leeuwarden? Neem dan gerust een kijkje op onze instagram!