Jaarclubs

Jaarclub Borealis

Heerenjaarclub Borealis oftewel een groep gasten die wel houden van een goudgele rakker op zijn tijd. Sinds 10 februari 2020 is Heerenjaarclub Borealis een begrip in het Leeuwardse studentenleven. Wat begon als een groep van vier mannen die dagelijks bijeenkwamen in een pand op de Weaze is uitgegroeid naar een mooie Heerenjaarclub van welgeteld acht Heeren.
Ook heeft Borealis een welbekende quote ‘Proost op Borealis’ die is ontstaan uit de tekst van hun jaarclub lied. Verder zijn wij elke maandagavond en woensdagavond te vinden in de sociëteit van Sempiternus. Maar op de overige avonden zijn wij in de binnenstad ook zeker te herkennen aan onze marineblauw met wit gestreepte truien.

Wil je meer weten over de mooiste Heerenjaarclub van Leeuwarden? Neem dan gerust een kijkje op onze instagram!

Jaarclub In Medio Virus

Damesjaarclub In Medio Virtus mag zich sinds 11 januari 2021 officieel benoemen tot eerste damesjaarclub van A.S.V.L Sempiternus V.M.N. Waar in tijden van corona veel contact onmogelijk werd gemaakt hebben de dames van In Medio Virtus elkaar gevonden.
Ieder feest moet gevierd worden. Het motto ‘Vier de Deugd’ staat bij de dames van In Medio Virtus dan ook hoog in het vaandel. In Medio Virtus bestaat uit 7 spontane dames die het beste in elkaar naar boven halen. Iedere woensdag wordt er heerlijk samen gegeten en geborreld. Wanneer de situatie het zal toelaten zijn de dames van In Medio Virtus zowel op de maandag als woensdagavond, in hun groen witte truien, te vinden op de Sociëteit van Sempiternus.

Nieuwsgierig naar Damesjaarclub In Medio Virtus? Neem dan een kijkje op onze Instagram!

Jaarclub VIRES VIVENDI

Jaarclub Vires Vivendi

Heerenjaarclub Vires Vivendi is sinds 11 Januari 2021 officieel ingeslagen bij A.S.V.L. Sempiternus V.M.N. Maar op donderdag 15 oktober 2020 kwamen deze zes Heeren met hun unieke karakters al voor het eerst bij elkaar voor een borrel. ‘Vires Vivendi’ is letterlijk vertaald uit het latijn ‘levenskracht’. Deze levenskracht halen de Heeren uit hun vele borrels, stapavonden, evenementen en natuurlijk vooral uit de vele verhalen die zij hieraan overhouden. Ook zijn ze vaak te vinden aan de pokertafel met een sigaar en een mooi speciaal biertje.

De visie van Vires Vivendi komt overeen met hun motto; “Te goeder trouw!”. Oprechtheid en eerlijkheid zijn daarbij hun kernwaardes. Deze zelfde visie en kernwaardes, zorgen voor een ware broederschap die sterker is dan de kracht van het leven!

Te goeder trouw!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Heeren van Jaarclub Vires Vivendi? Neem dan een kijkje op onze Instagram!