Jaarclubs

Jaarclub Borealis

Heerenjaarclub Borealis oftewel een groep gasten die wel houden van een goudgele rakker op zijn tijd. Sinds 10 februari 2020 is Heerenjaarclub Borealis een begrip in het Leeuwardse studentenleven. Wat begon als een groep van vier mannen die dagelijks bijeenkwamen in een pand op de Weaze is uitgegroeid naar een mooie Heerenjaarclub van welgeteld acht Heeren.
Ook heeft Borealis een welbekende quote ‘Proost op Borealis’ die is ontstaan uit de tekst van hun jaarclub lied. Verder zijn wij elke maandagavond en woensdagavond te vinden in de sociëteit van Sempiternus. Maar op de overige avonden zijn wij in de binnenstad ook zeker te herkennen aan onze marineblauw met wit gestreepte truien.

Wil je meer weten over de mooiste Heerenjaarclub van Leeuwarden? Neem dan gerust een kijkje op onze instagram!

Jaarclub In Medio Virus

Damesjaarclub In Medio Virtus mag zich sinds 11 januari 2021 officieel benoemen tot eerste damesjaarclub van A.S.V.L Sempiternus V.M.N. Waar in tijden van corona veel contact onmogelijk werd gemaakt hebben de dames van In Medio Virtus elkaar gevonden.
Ieder feest moet gevierd worden. Het motto ‘Vier de Deugd’ staat bij de dames van In Medio Virtus dan ook hoog in het vaandel. In Medio Virtus bestaat uit 7 spontane dames die het beste in elkaar naar boven halen. Iedere woensdag wordt er heerlijk samen gegeten en geborreld. Wanneer de situatie het zal toelaten zijn de dames van In Medio Virtus zowel op de maandag als woensdagavond, in hun groen witte truien, te vinden op de Sociëteit van Sempiternus.

Nieuwsgierig naar Damesjaarclub In Medio Virtus? Neem dan een kijkje op onze Instagram!

Jaarclub VIRES VIVENDI

Op 11 januari 2021 is de heerenjaarclub Vires Vivendi officieel ingeslagen als jaarclub. Vires Vivendi, Letterlijk vertaald ‘Levenskracht’. Wij zijn zes heren die komen van andere achtergronden, andere plekken en hebben elk een uniek karakter. Daarentegen zijn wij zijn een hecht broederschap die de kracht van het leven omschrijven als eerlijkheid, vertrouwen en plezier. Dit is ook wat ons als jaarclub bij elkaar heeft gebracht. Onze zelfde visie en overeenkomende kernwaardes, zorgen voor een ware vriendschap die sterker is dan de kracht van het leven.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Heeren van Jaarclub Vires Vivendi? Neem dan een kijkje op onze Instagram!