Verbanden

Van landbouw tot aan de Tweede Kamer zijn er Reünisten (afgestudeerde leden) van A.S.V.L. Sempiternus V.M.N.
Werk aan jezelf, A.S.V.L. Sempiternus V.M.N. biedt jou de geweldige kans om je op sociaal en professioneel vlak verder te ontplooien dan niet-leden. Als Algemene Studentenvereniging wordt Sempiternus vertegenwoordigd binnen elke Hogeschool of Universiteit van Leeuwarden. Dit zorgt voor een goede balans tussen gelijkgestemden binnen een opleiding, maar ook dat je niet met allemaal replica’s van dezelfde persoon op de Sociëteit bier staat te drinken. Op deze manier onderscheiden wij ons van de diverse studentenverenigingen van Leeuwarden. De 4 disputen en een jaarclub die onze vereniging rijk is zullen als gids dienen voor de sociale gelegenheden in het Leeuwardense. A.S.V.L. Sempiternus V.M.N. heeft meerdere commissies waar jij je inzet voor de vereniging, door middel van het organiseren van feesten, het gala, helpen bij het reilen en zeilen van de vereniging, enzovoorts enzovoorts!
En vergeet niet, bij veel opleidingen kan je die ervaring inzetten voor studiepunten!